Domine, Andre
Ο Andre Domine γεννήθηκε στο Αμβούργο. Ξεκίνησε την περιπέτειά του στον μαγικό κόσμο του κρασιού από ένα χωριό στη νότια Γαλλία, το 1981. Εκεί έμαθε να κλαδεύει και να φροντίζει τα αμπέλια. Πριν δημοσιεύσει το πρώτο του βιβλίο για το κρασί, το 1986, εργαζόταν σε μια οινοποιία.Ήταν ένας από τους πρώτους δημοσιογράφους που παρουσίασε στο ευρύ κοινό τα εκλεκτά κρασιά της νότιας Γαλλίας. Έκτοτε, στις κατά καιρούς επισκέψεις του στους αμπελώνες και στα κελάρια της Γαλλίας, της Ισπανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Νότιας Αφρικής και άλλων χωρών, είχε την τύχη να γνωρίσει και να γευτεί σπάνια και εκλεκτά κρασιά. Στα άρθρα και στα βιβλία του, ο Andre Domine αποδεικνύεται διαπρύσιος υπερασπιστής του κρασιού. Στις σειρές "European Specialities, Organic and Wholefoods" και "Culinaria France", που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Culinaria, ενθαρρύνει τους αναγνώστες του να αναζητούν πάντοτε υψηλής ποιότητας γευστικές εμπειρίες.