Αναλυτική χημεία και ενόργανη ανάλυση στον τομέα της διατροφής
Θεωρία και εργαστηριακές ασκήσεις Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Βλάτσιος, Γεώργιος
Εκδόσεις: University Studio Press
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2011
- Σελίδες: 228
- ISBN-13: 978-960-12-2042-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η Αναλυτική Χημεία είναι ίσως ο σπουδαιότερος κλάδος της Χημείας, γιατί αποτελεί την εφαρμογή στην πράξη όλων των θεωρητικών γνώσεων, οι οποίες αναφέρονται στη δομή και συμπεριφορά των φυσικών και τεχνητών υλών. Στο παρόν εγχειρίδιο καταβάλλεται προσπάθεια να δοθούν, με όσο το δυνατόν απλούστερο τρόπο, οι βασικές αρχές της Αναλυτικής Χημείας και ορισμένες από τις εφαρμογές της στα τρόφιμα και τη διατροφή.
ISBN13: | 978-960-12-2042-0 |
Συγγραφέας: | Βλάτσιος, Γεώργιος |
Εκδότης: | University Studio Press |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2011 |
Σελίδες: | 228 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |