Φυσικοχημεία τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2024
- Σελίδες: 200
- ISBN-13: 978-618-221-117-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.26 € τιμή βιβλιοχώρας: 17.26  
Εισαγωγή - Πρόλογος - H Φυσική Βάση της Χημείας - Χημική Θερμοδυναμική - Θερμοδυναμική Διαλυμάτων - Επιφανειακή Ενεργότητα - Τασιενεργές Ουσίες - Γαλακτώματα και Αφροί - Ρεολογία - Στοιχεία Χημικής Μηχανικής - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
ISBN13: 978-618-221-117-5
Συγγραφέας: Χρήστος Ριτζούλης
Εκδότης: Τζιόλα
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2024
Σελίδες: 200
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 24Χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 480 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά