Φυσικοχημεία τροφίμων
Τύπος: ΒιβλίοΕκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2024
- Σελίδες: 200
- ISBN-13: 978-618-221-117-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Εισαγωγή - Πρόλογος - H Φυσική Βάση της Χημείας - Χημική Θερμοδυναμική - Θερμοδυναμική Διαλυμάτων - Επιφανειακή Ενεργότητα - Τασιενεργές Ουσίες - Γαλακτώματα και Αφροί - Ρεολογία - Στοιχεία Χημικής Μηχανικής - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
ISBN13: | 978-618-221-117-5 |
Συγγραφέας: | Χρήστος Ριτζούλης |
Εκδότης: | Τζιόλα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2024 |
Σελίδες: | 200 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24Χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 480 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |