Φυσικοχημεία τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2011
- Σελίδες: 198
- ISBN-13: 978-960-418-312-8
- Διαθεσιμότητα: Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία
αρχική τιμή: 12.05 € τιμή βιβλιοχώρας: 12.05  
[...] Γραμμένο με βάση την διδακτική και ερευνητική μου εμπειρία από το χώρο της φυσικοχημείας των τροφίμων, ελπίζω ότι το τελικό κείμενο παρέχει το απαιτούμενο βάθος και τη μαθηματική πληρότητα, χωρίς όμως να διακυβεύεται η απλότητα και η προσιτότητα της όλης παρουσίασης. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε στοχευμένο σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε νέους ερευνητές στο χώρο των τροφίμων. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε φοιτητές, ερευνητές και εργαζόμενους σε συγγενικούς τομείς όπως οι φαρμακευτικές επιστήμες, οι επιστήμες της υγείας, η τεχνολογία των καλλυντικών και η τεχνολογία των απορρυπαντικών. [...] (από την εισαγωγή του συγγραφέα) Τα περιεχόμενα περιλαμβάνουν: - τις αρχές της θερμοδυναμικής - τα ιδανικά αέρια και τις αποκλίσεις από αυτά, - τη θερμοδυναμική των διαλυμάτων, - την αυτό-οργάνωση της ύλης, - τις αρχές της χημείας των κολλοειδών συστημάτων, - τη φυσικοχημεία των αφρών και των γαλακτωμάτων, - τις αρχές της ρεολογίας, - τη ρεολογία των γαλακτωμάτων και των πηκτών, - τις αρχές της χημικής κινητικής, - την κινητική των ενζυμικών αντιδράσεων.
ISBN13: 978-960-418-312-8
Συγγραφέας: Χρήστος Ριτζούλης
Εκδότης: Τζιόλα
Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2011
Σελίδες: 198
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 25x18
Διαθεσιμότητα: Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία
Βάρος: 581 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο