Τυροκομία σύγχρονη και παραδοσιακή
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Λαγουδάκη - Χατήρη, Ειρήνη
Εκδόσεις: Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Κρητικής Παράδοσης
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2020
- Σελίδες: 96
- ISBN-13: 978-618-84711-0-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Στο βιβλίο παρατίθενται στοιχεία για την τυροκομία και το γάλα.
Τα περιεχόμενα είναι τα εξής Κεφάλαια: 1. Εισαγωγή, 2. Τυριά, 3. Τα τυροκομεία και ο εξοπλισμός τους, 4. Ταξινόμηση των τυριών, 5. Ποιοτικός έλεγχος των τυριών, 6. Τυριά και διατροφή, 7. Τυριά Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, 8. Τυριά Κρήτης.
ISBN13: | 978-618-84711-0-8 |
Συγγραφέας: | Λαγουδάκη - Χατήρη, Ειρήνη |
Εκδότης: | Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Κρητικής Παράδοσης |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2020 |
Σελίδες: | 96 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 222 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |