Τυροκομία σύγχρονη και παραδοσιακή

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Κρητικής Παράδοσης
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2020
- Σελίδες: 96
- ISBN-13: 978-618-84711-0-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 10.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 10.00  
Στο βιβλίο παρατίθενται στοιχεία για την τυροκομία και το γάλα. Τα περιεχόμενα είναι τα εξής Κεφάλαια: 1. Εισαγωγή, 2. Τυριά, 3. Τα τυροκομεία και ο εξοπλισμός τους, 4. Ταξινόμηση των τυριών, 5. Ποιοτικός έλεγχος των τυριών, 6. Τυριά και διατροφή, 7. Τυριά Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, 8. Τυριά Κρήτης.
ISBN13: 978-618-84711-0-8
Συγγραφέας: Λαγουδάκη - Χατήρη, Ειρήνη
Εκδότης: Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Κρητικής Παράδοσης
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2020
Σελίδες: 96
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 222 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά