Τυρί
Τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Παπαδήμας, Φώτης / Μπίντσης, Θωμάς
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2009
- Σελίδες: 495
- ISBN-13: 978-960-8455-63-4
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα. Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά
ISBN13: | 978-960-8455-63-4 |
Συγγραφέας: | Μπίντσης, Θωμάς |
Εκδότης: | Ψύχαλος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2009 |
Σελίδες: | 495 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ18 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1347 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |