Συντηρώ φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέατα και πουλερικά

Αποξήρανση, αλιπάστωση, κάπνιση, οξέωση, συντήρηση σε ζάχαρη και αλκοόλ, παρασκευή λουκάνικων και σαλαμιών, αρωματισμένα έλαια και όξη, ζύμωση, εμφιάλωση και κονσερβοποίηση, εξώθηση αέρα, κατάψυξη και πάνω από 50 νοστιμότατες συνταγές Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Ραζή, Ειρήνη
Φωτογράφος: Cassidy, Peter
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 223
- ISBN-13: 978-960-8455-15-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 32.15 € τιμή βιβλιοχώρας: 28.94  
Γιατί συντήρηση; Διότι η συντήρηση προσδίδει υπέροχη γεύση και υφή στο φαγητό. Τα σπιτικά συντηρημένα τρόφιμα έχουν πολύ καλύτερη γεύση από τα αντίστοιχα του εμπορίου και παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται κατά τη μαζική παραγωγή. Μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα φαγητά με τα φρούτα και τα λαχανικά του κήπου σας ή με τα εποχιακά προϊόντα του μανάβη. Εξάλλου, η συντήρηση είναι πολύ διασκεδαστική και πολλές φορές εθιστική.
ISBN13: 978-960-8455-15-3
Πρωτότυπος Τίτλος: Preserved
Συγγραφέας: Sandler, Nick
Εκδότης: Ψύχαλος
Χρονολογία Έκδοσης: 2005
Σελίδες: 223
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 28χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 933 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά