Συντηρώ φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέατα και πουλερικά
Αποξήρανση, αλιπάστωση, κάπνιση, οξέωση, συντήρηση σε ζάχαρη και αλκοόλ, παρασκευή λουκάνικων και σαλαμιών, αρωματισμένα έλαια και όξη, ζύμωση, εμφιάλωση και κονσερβοποίηση, εξώθηση αέρα, κατάψυξη και πάνω από 50 νοστιμότατες συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Acton, Johnny / Sandler, Nick
Μεταφραστής: Ραζή, Ειρήνη
Φωτογράφος: Cassidy, Peter
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 223
- ISBN-13: 978-960-8455-15-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Γιατί συντήρηση;
Διότι η συντήρηση προσδίδει υπέροχη γεύση και υφή στο φαγητό.
Τα σπιτικά συντηρημένα τρόφιμα έχουν πολύ καλύτερη γεύση από τα αντίστοιχα του εμπορίου και παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται κατά τη μαζική παραγωγή.
Μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα φαγητά με τα φρούτα και τα λαχανικά του κήπου σας ή με τα εποχιακά προϊόντα του μανάβη.
Εξάλλου, η συντήρηση είναι πολύ διασκεδαστική και πολλές φορές εθιστική.
ISBN13: | 978-960-8455-15-3 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Preserved |
Συγγραφέας: | Sandler, Nick |
Εκδότης: | Ψύχαλος |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2005 |
Σελίδες: | 223 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 933 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |