Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Εκδόσεις: Art of Text
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 396
- ISBN-13: 978-960-312-117-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται αρκετά τμήματα από τις διδακτικές σημειώσεις, οι οποίες εδίδοντο στους 4ετείς φοιτητές της κατεύθυνσης των Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ επί σειρά ετών.
Προστέθησαν ορισμένα κεφάλαια, τα οποία αφορούν προϊόντα, τα οποία παράγουν στη χώρα μας οι Βιομηχανίες Τροφίμων είτε για εσωτερική κατανάλωση είτε για εξαγωγή. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN13: | 978-960-312-117-6 |
Συγγραφέας: | Καραουλάνης, Γεώργιος Δ. |
Εκδότης: | Art of Text |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2003 |
Σελίδες: | 396 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 681 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |