Βιοχημεία τροφίμων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Βαφοπούλου - Μαστρογιαννάκη, Α.
Εκδόσεις: Ζήτη
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 294
- ISBN-13: 978-960-431-830-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το βιβλίο αυτό με τίτλο "Βιοχημεία Τροφίμων" απευθύνεται στους τριτοετείς φοιτητές του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει ως σκοπό να βοηθήσει στη διδασκαλία του αντίστοιχου μαθήματος. Η ύλη του βιβλίου αναφέρεται στη μελέτη των συστατικών των τροφίμων και στις βιοχημικές αντιδράσεις, οι οποίες οδηγούν σε μεταβολές της σύστασης και των χαρακτηριστικών ιδιοτήτων αυτών.
[...]
ISBN13: | 978-960-431-830-8 |
Συγγραφέας: | Βαφοπούλου - Μαστρογιαννάκη, Α. |
Εκδότης: | Ζήτη |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2003 |
Σελίδες: | 294 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 488 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |