Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2023
- Σελίδες: 672
- ISBN-13: 978-618-221-022-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Πρόλογος - Εισαγωγή - Στοιχεία Ανατομίας Ψαριών, Μαλακίων, Μαλακοστράκων - Φυσικές Ιδιότητες - Φυσική Σύνθεση και Απόδοση - Σύσταση και Διατροφική Αξία - Μεταθανάτιες Βιοχημικές Μεταβολές – Αυτόλυση των Ιστών - Μικροβιακή Αλλοίωση - Μεταβολές Οργανοληπτικών Ιδιοτήτων - Αξιολόγηση Φρεσκότητας Νωπών Αλιευτικών Προϊόντων - Ψύξη - Κατάψυξη - Ξήρανση - Αλάτιση - Κάπνιση - Μαρινάρισμα - Κονσερβοποίηση - Υγιεινή Αλιευτικών Προϊόντων και Διενέργεια Επίσημων Ελέγχων - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
ISBN13: | 978-618-221-022-2 |
Συγγραφέας: | Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π. |
Εκδότης: | Τζιόλα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2023 |
Σελίδες: | 672 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1380 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |