Περιβαλλοντική βιοηθική-βιοτεχνολογία. Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κλεισιάρη, Αγγελική Στ. / Καραλής, Δημήτριος Τηλ.
Εκδόσεις: Λογείον
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2019
- Σελίδες: 98
- ISBN-13: 978-960-9566-45-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Στην παρούσα εργασία επιχειρήσαμε να παρουσιάσουμε το πολυδιάστατο πρόβλημα των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και προϊόντων μέσα από διαφορετικές οπτικές, με σκοπό να οδηγηθούμε σε μία πληρέστερη και πέρα από προκαταλήψεις κατανόηση της πραγματικότητας με την οποία η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη. Σε κάθε περίπτωση επιχειρήσαμε να ακολουθήσουμε μία μέση οδό αποφεύγοντας τις ακρότητες και τη συνθηματολογία.
ISBN13: | 978-960-9566-45-2 |
Συγγραφέας: | Καραλής, Δημήτριος Τηλ. |
Εκδότης: | Λογείον |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2019 |
Σελίδες: | 98 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 177 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Επιστήμες |