Τεχνικές γενετικής ανάλυσης
Εφαρμογές στα τρόφιμα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ισμιρίδου, Αναστασία Θ.
Εκδόσεις: σοφία A.E.
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2018
- Σελίδες: 224
- ISBN-13: 978-960-6706-67-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η επιστήμη της Βιοτεχνολογίας αποτελεί έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους κλάδους στον Τομέα των επιστημών Ζωής με πολυάριθμες εφαρμογές. Το σύγγραμμα παρουσιάζει με συνεκτικό τρόπο τις τρέχουσες μοριακές μεθοδολογίες οι οποίες χρησιμοποιούνται στην ανάλυση φυτικών και ζωικών οργανισμών, καθώς και την ιχνηλάτηση συστατικών σε τρόφιμα. Επίσης, ένα μεγάλο τμήμα του αφορά στις εφαρμογές αυτών των τεχνικών στα τρόφιμα. Επειδή οι τεχνικές αυτές περιγράφονται διεξοδικά, το παρόν εγχειρίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένας εργαστηριακός οδηγός για φοιτητές τμημάτων Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι οποίοι φοιτούν σε ανάλογα αντικείμενα.
ISBN13: | 978-960-6706-67-7 |
Συγγραφέας: | Ισμιρίδου, Αναστασία Θ. |
Εκδότης: | σοφία A.E. |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2018 |
Σελίδες: | 224 |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |