Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Εκδόσεις: Unibooks
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2017
- Σελίδες: 500
- ISBN-13: 978-618-82812-3-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Στο παρόν βιβλίο, ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τα αίτια που προκαλούν την ποιοτική υποβάθμιση και τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με τις οποίες μπορούν να παραχθούν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή για την υγεία του καταναλωτή και ικανά να διατηρηθούν χωρίς ανεπιθύμητες μεταβολές και αλλοιώσεις.
ISBN13: | 978-618-82812-3-3 |
Συγγραφέας: | Μπλούκας, Ιωάννης Γ. |
Εκδότης: | Unibooks |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μαΐος 2017 |
Σελίδες: | 500 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1041 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |