Εργαστηριακή εξέταση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Φλετούρης, Δημήτριος Ι. / Παπαγεωργίου, Δημήτριος Κ. / Μάντης, Αντώνης Ι. / Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2015
- Σελίδες: 360
- ISBN-13: 978-960-602-016-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η προσπάθεια για την παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφαλών για τον καταναλωτή, στηρίζεται σε σειρά μέτρων που εφαρμόζονται από την εκτροφή έως το τραπέζι του καταναλωτή. Τα μέτρα αυτά αναφέρονται κυρίως σε θέματα καλής πρακτικής της παραγωγής (GMP), καλής υγιεινής πρακτικής (GHP) και ανάλυσης κινδύνου στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP).
Η προσπάθεια αυτή είναι αναγκαίο να στηρίζεται και να υποστηρίζεται από αξιόπιστες εργαστηριακές μεθόδους ανάλυσης, ώστε να ανακαλύπτονται εγκαίρως τα σφάλματα ή οι ατέλειες στις γραμμές παραγωγής, να γίνονται οι απαραίτητες διορθωτικές παρεμβάσεις και να αποκλείονται οι ελαττωματικές παρτίδες τροφίμων.
ISBN13: | 978-960-602-016-2 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε. |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2015 |
Σελίδες: | 360 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 752 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |