Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Εκδόσεις: Σταμούλη Α.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 401
- ISBN-13: 978-960-351-621-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα.
Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
ISBN13: | 978-960-351-621-7 |
Συγγραφέας: | Καραουλάνης, Γεώργιος Δ. |
Εκδότης: | Σταμούλη Α.Ε. |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2005 |
Σελίδες: | 401 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 772 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |