Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αγγελίδης, Απόστολος Σ. / Φλετούρης, Δημήτριος Ι. / Παπαγεωργίου, Δημήτριος Κ. / Μάντης, Αντώνης Ι. / Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2018
- Σελίδες: 648
- ISBN-13: 978-960-602-191-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: