Βασικές αρχές μηχανικής τροφίμων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ζόγκζας, Νικόλαος Π.
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2017
- Σελίδες: 400
- ISBN-13: 978-960-418-711-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχει:
Συστήματα Μονάδων,
ΜΕΡΟΣ Α: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Εισαγωγή στην Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική, Ο 1ος Θερμοδυναμικός Νόμος, Το Εργαζόμενο Ρευστό, Θερμοδυναμικές Μεταβολές, Ο 2ος Θερμοδυναμικός Νόμος, Η Ψυκτική Μηχανική, Ψυχρομετρία, Καύση,
ΜΕΡΟΣ Β: ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΑΣ, Η Μετάδοση της Θερμότητας, Διάχυση και Μεταφορά Μάζας, Ισοζύγια Μάζας και Ενέργειας,
ΜΕΡΟΣ Γ: ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΕΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ, Υδροστατική, Φυσικά Φαινόμενα της Ροής των Ρευστών, Βασικές Εξισώσεις της Ροής των Ρευστών, Ροή μέσα σε Αγωγούς, Όργανα Μέτρησης της Ροής, Μηχανικά Μέσα Μεταφοράς των Ρευστών, Κατακάθιση, Φυγοκέντριση.
ISBN13: | 978-960-418-711-9 |
Συγγραφέας: | Ζόγκζας, Νικόλαος Π. |
Εκδότης: | Τζιόλα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούλιος 2017 |
Σελίδες: | 400 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1980 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |