Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αγγελίδης, Απόστολος Σ. / Φλετούρης, Δημήτριος Ι. / Παπαγεωργίου, Δημήτριος Κ. / Μάντης, Αντώνης Ι. / Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2015
- Σελίδες: 648
- ISBN-13: 978-960-602-017-9
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Οι συγγραφείς θεωρούν ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, όχι μόνο στους φοιτητές Κτηνιατρικής, αλλά και σε φοιτητές άλλων τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδας και αντίστοιχων τμημάτων στη Κύπρο, στα οποία διδάσκονται ανάλογα γνωστικά αντικείμενα γαλακτοκομίας με έμφαση στην υγιεινή και ασφάλεια του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα σε επιστήμονες που εργάζονται σε υπηρεσίες ελέγχου τροφίμων και στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας να το αξιοποιήσουν ως ένα χρήσιμο βοήθημα.
ISBN13: | 978-960-602-017-9 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε. |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2015 |
Σελίδες: | 648 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1504 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |