Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ταλέλλη, Αικατερίνη / Αναγνωστοπούλου, Άννα
Εκδόσεις: Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
- Χρονολογία Έκδοσης: 2008
- Σελίδες: 416
- ISBN-13: 978-960-6759-08-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Τα φρούτα και λαχανικά αποτελούν βασικό μέρος του διαιτολογίου του ανθρώπου, λόγω των διαιτητικών ινών, των αντιοξειδωτικών ουσιών, των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών που περιέχουν και αποτελούν προστατευτική ασπίδα για την υγεία του ανθρώπου.
Στο βιβλίο αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στη σύσταση και θρεπτική αξία των φρούτων και λαχανικών καθώς και στους διάφορους τρόπους επεξεργασίας τους, που τους εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη διατήρηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους μέχρι την κατανάλωσή τους.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών, τον έλεγχο των σταδίων επεξεργασίας καθώς και στον έλεγχο του τελικού προϊόντος. Οι έλεγχοι που αναφέρονται είναι χημικοί, βακτηριολογικοί, οργανοληπτικοί, καθώς και έλεγχοι με βάση τις προδιαγραφές των προϊόντων.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές και φοιτητές Τεχνολογίας Τροφίμων καθώς και στους Τεχνολόγους Τροφίμων που εργάζονται στη βιομηχανία.
ISBN13: | 978-960-6759-08-6 |
Συγγραφέας: | Αναγνωστοπούλου, Άννα |
Εκδότης: | Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2008 |
Σελίδες: | 416 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |