Οινολογία
Από το σταφύλι στο κρασί Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Τσακίρης, Αργύρης Ν.
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2008
- Σελίδες: 556
- ISBN-13: 978-960-7920-05-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η «Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί» στην όγδοη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία, δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς ο οινολόγος και ο οινοποιός μπορούν να μεταχειριστούν το σταφύλι και να επεξεργαστούν το κρασί , ώστε αυτό να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το βιβλίο αυτό , σε κάθε περίπτωση, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που είναι απαραίτητες ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια της ερμηνείας αλλά και της αβεβαιότητας που κρύβει κάθε οινολογική πρακτική.
ISBN13: | 978-960-7920-05-8 |
Συγγραφέας: | Τσακίρης, Αργύρης Ν. |
Εκδότης: | Ψύχαλος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2008 |
Σελίδες: | 556 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ18 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1634 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |