Stewarding Department

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Οσελότος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2012
- Σελίδες: 164
- ISBN-13: 978-960-9607-62-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 19.91 € τιμή βιβλιοχώρας: 17.92  
Το βιβλίο έχει σκοπό να βοηθήσει να καταλάβει κάθε ενδιαφερόμενος τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος Stewarding στα ξενοδοχεία. Από την Πρόσληψη προσωπικού για το τμήμα, τις ανάγκες Ενδυμασίας του, την λεπτομερή Περιγραφή των υποχρεώσεων κάθε ειδικότητας, την στάση απέναντι στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, μέχρι τις συμβουλές μιας Μεγάλης Εταιρίας Απορρυπαντικών για τον ασφαλή τρόπο χρησιμοποίησης των Υλικών καθαρισμού. Περιέχονται επίσης πληροφορίες για υλικά και τρόπο Καθαρισμού χώρων, Λειτουργικά θέματα, Εξοπλισμός του τμήματος και για Επαγγελματικά Πλυντήρια διαφόρων ειδών. Τέλος στο τελευταίο κεφάλαιο περιγράφονται τα σημαντικότερα βήματα που θα ακολουθήσει ο Chief steward στο ξεκίνημα για την επάνδρωση και ομαλή λειτουργία ενός καινούργιου ξενοδοχείου. Όλα τα κεφάλαια περιέχουν Πίνακες και φωτογραφίες. Ένας πολύτιμος οδηγός για όσους θελήσουν να απασχοληθούν πραγματικά με το τμήμα Stewarding. Ένα βιβλίο που έλειπε από τον ξενοδοχειακό κλάδο, πραγματικό βοήθημα για τους επαγγελματίες του κλάδου ,με πολλές πληροφορίες και λεπτομερή καταγραφή όλου του φάσματος του σπουδαίου για τις επιχειρήσεις stewarding. Κώστας Παχυμανώλης Chef, Πιστοποιημένος καθ. ΕΚΕΠΙΣ
ISBN13: 978-960-9607-62-9
Συγγραφέας: Καλατζής, Τάσος
Εκδότης: Οσελότος
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2012
Σελίδες: 164
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο