Μαγειρεύοντας για βασιλιάδες

Η ζωή του Antonin Careme του πρώτου διάσημου σεφ Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Τριαδά, Πηνελόπη
Επιμελητής: Κεκροπούλου, Ελένη
Εκδόσεις: Ενάλιος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 303
- ISBN-13: 978-960-536-243-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 19.08 € τιμή βιβλιοχώρας: 17.17  
Μια γευστικότατη περιήγηση στις Βασιλικές κουζίνες της Ευρώπης του 18ου αιώνα, γεμάτη υπέροχες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς... Μια διήγηση πραγματικά ακαταμάχητη! Ο Αντονέν Καρέμ υπήρξε από τους ελάχιστους ανθρώπους που διαμόρφωσαν την ιστορία της μαγειρικής. Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως "υψηλή γαλλική κουζίνα". Οι δημιουργίες του τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική, άφησαν εποχή, τέρποντας τους ουρανίσκους των βασιλιάδων της Ευρώπης, από τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη έως τον τσάρο της Ρωσίας.
ISBN13: 978-960-536-243-0
Πρωτότυπος Τίτλος: Cooking for Kings
Συγγραφέας: Kelly, Ian
Εκδότης: Ενάλιος
Χρονολογία Έκδοσης: 2005
Σελίδες: 303
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 494 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Ευ Ζην / Μαγειρική