Pasta Italia
250 αυθεντικές γεύσεις από κάθε γωνιά της Ιταλίας Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Mari, Gabriella / Blasi, Cristina
Μεταφραστής: Ελιασά, Χριστίνα
Φωτογράφος: Mericchi, Walter / Lanza, Marco
Εκδόσεις: Modern Times
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2005
- Σελίδες: 256
- ISBN-13: 978-960-441-131-3
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Διάσημοι σεφ από τη Σχολή Μαγειρικής της Φλωρεντίας αποκαλύπτουν τα μυστικά της pasta και σας προσκαλούν για ένα γευστικό ταξίδι σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Ακολουθήστε τα βήματά τους ως το Πιεμόντ και γευθείτε ανιολότι με λευκή τρούφα, επισκεφθείτε τη Λομβαρδία και απολαύστε πικάντικα τορτέλι με αμαρέτι και μπαχαρικά και ανακαλύψτε τις νοστιμιές της Τοσκάνης μέσα από τα υπέροχα μπαβέτε με σάλτσα πάπιας. Το "Pasta Italia" περιλαμβάνει 250 υπέροχες αυθεντικές συνταγές για να δημιουργήσετε κι εσείς τη δική σας γευστική πανδαισία, φέρνοντας την Ιταλία... στο πιάτο σας!
ISBN13: | 978-960-441-131-3 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Italian pasta: Region by region |
Συγγραφέας: | Blasi, Cristina |
Εκδότης: | Modern Times |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2005 |
Σελίδες: | 256 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ23 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1370 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |