Μεσογειακή κουζίνα
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Jorreto, Carlos Cortes / Talavera, Ignacio
Μεταφραστής: Σιδέρη, Κωνσταντίνα
Φωτογράφος: Ramajo, F.
Επιμελητής: Ραπτοπούλου, Γεωργία
Εκδόσεις: Κωστόπουλος Κ.
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 96
- ISBN-13: 978-960-86556-1-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η ισσοροποημένη κα υγιεινή διατροφή είναι βασικοί παράγοντες για μια ευτυχισμένη ζωή. Η ιδανική διατροφή που συστήνουν παγκόσμια όλοι οι κορυφαίοι διαιτολόγοι είναι η μεσογειακή.
Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζουμε βήμα-βήμα περισσότερες από 70 συνταγές μεσογειακής κουζίνας, εικονογραφημένες με έγχρωμες φωτογραφίες , επιλεγμένες και επεξεργασμένες από ειδικευμένους στη διατροφή και τη διαιτητική.
Λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε συνταγή διευκολύνουν τόσο αυτούς που ειδικεύονται στη μαγειρική, όσο και τους αρχάριους και τους ερασιτέχνες της κουζίνας.
ISBN13: | 978-960-86556-1-4 |
Συγγραφέας: | Talavera, Ignacio |
Εκδότης: | Κωστόπουλος Κ. |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2002 |
Σελίδες: | 96 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 31χ23 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 895 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |