Οι καλύτερες συνταγές
Μαγειρική, ζαχαροπλαστική Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κουλουβάτου, Σ.
Εκδόσεις: Erian
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 232
- ISBN-13: 978-960-324-091-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχει: Ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, διαλεκτές σπεσιαλιτέ από όλο τον κόσμο, γλυκά, κέικ, παγωτά, ψωμιά.
ISBN13: | 978-960-324-091-4 |
Συγγραφέας: | Κουλουβάτου, Σ. |
Εκδότης: | Erian |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2004 |
Σελίδες: | 232 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 903 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |