Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Μπέρου, Μαρίλη / Τζαμουράνη, Αφροδίτη
Φωτογράφος: Murray, David
Εκδόσεις: Τσιτσιλώνης Α.
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2004
- Σελίδες: 464
- ISBN-13: 978-960-8058-32-3
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 91.56 € τιμή βιβλιοχώρας: 82.41  
Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και συνταγές από τους μεγαλύτερους σεφ για εντυπωσιακά πιάτα. - Κατανοητός εικονογραφημένος οδηγός με πληροφορίες για τα υλικά και τις τεχνικές μαγειρικής. - Μυστικά του σεφ, συμβουλές και γρήγορες λύσεις από τους ειδικούς για εγγυημένα και θαυμάσια αποτελέσματα κάθε φορά. - Πάνω από 2000 επεξηγηματικές φωτογραφίες και εικόνες. - Κλασικές γαλλικές συνταγές αλλά και πιάτα από την κουζίνα της Ασίας και της Άπω Ανατολής. - Σίγουρη επιτυχία για όλους, επαγγελματίες και μη, ακόμη και για τις πιο εξεζητημένες συνταγές. - Το πιο πλήρες και ολοκληρωμένο βοήθημα για τη μαγειρική.
ISBN13: 978-960-8058-32-3
Συγγραφέας: Wright, Jeni
Εκδότης: Τσιτσιλώνης Α.
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2004
Σελίδες: 464
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ21
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 2135 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά