Αρωματική κουζίνα

Η μαγειρική με μπαχαρικά και μυρωδικά Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Φωτογράφος: Ευσταθίου, Αντρέας
Εκδόσεις: Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2004
- Σελίδες: 328
- ISBN-13: 978-960-16-1390-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 39.05 € τιμή βιβλιοχώρας: 35.14  
Τι είναι τα μπαχαρικά και τι τα μυρωδικά; Πώς τα διαλέγουμε, πώς τα προετοιμάζουμε και πώς τα συντηρούμε; Στα παραπάνω ερωτήματα θα βρείτε απαντήσεις στην πρώτη ενότητα του βιβλίου, όπου σας περιγράφω τα αγαπημένα μου μπαχαρικά και μυρωδικά και τη μαγειρική τους χρήση. Η δεύτερη ενότητα του βιβλίου είναι αφιερωμένη στις συνταγές, τις οποίες έχω οργανώσει ως εξής: πρώτα πιάτα -σαλάτες, σούπες και ορεκτικά-, κύρια πιάτα - ζυμαρικά/ ριζότο, θαλασσινά, κρέας, με τα απαραίτητα συνοδευτικά τους- και τέλος γλυκά. Στην τρίτη ενότητα, στα συμπληρωματικά, σας περιμένουν πολλές γευστικές εκπλήξεις, από ζύμες και αρωματικά λάδια μέχρι μαρινάδες και ποτά. Τέλος, όσοι αγάπησαν τα μενού του "Κάθε μέρα σεφ" θα βρουν και σ’ αυτό το βιβλίο 50 προτάσεις με πιάτα από όλες τις κατηγορίες.
ISBN13: 978-960-16-1390-1
Συγγραφέας: Δρίσκας, Βαγγέλης
Εκδότης: Πατάκη
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2004
Σελίδες: 328
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 27χ22
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1482 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Μαγειρική