Ο γυμνός σεφ
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Oliver, Jamie
Μεταφραστής: Βράιλας, Άρης
Εκδόσεις: Ερμείας
- Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2004
- Σελίδες: 250
- ISBN-13: 978-960-216-191-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
"Από σαλάτες μέχρι ψητά και από ζυμαρικά μέχρι γλυκά κι επιδόρπια έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα απλών, απίθανων και νόστιμων συνταγών, που συνδυάζουν τολμηρές γεύσεις με φρέσκα υλικά. Ταυτόχρονα αποφεύγει να χρησιμοποιήσει επαγγελματική ορολογία, περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες... απροσποίητος, χαρισματικός, παθιασμένος με τα φαγητά και τη μαγειρική"
Food and Wine Magazine
ISBN13: | 978-960-216-191-3 |
Συγγραφέας: | Oliver, Jamie |
Εκδότης: | Ερμείας |
Χρονολογία Έκδοσης: | Σεπτέμβριος 2004 |
Σελίδες: | 250 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ19 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 921 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |