Υγιεινή μαγειρική 1
Ζυμαρικά. Περισσότερες από 120 εύκολες στην παρασκευή τους συνταγές. Πιάτα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Αυγουστίνου, Βούλα
Εικονογράφος: Cameron, Shona
Επιμελητής: Donovan, Jane
Εκδόσεις: Κοχλίας
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 192
- ISBN-13: 978-960-8228-85-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Τα ζυμαρικά έχουν μακρά παράδοση στη διατροφή πολλών χωρών και ο τρόπος που μαγειρεύονται έχει επηρεαστεί από τη διαμάχη ανάμεσα στις διάφορες εθνικές κουζίνες. Τα ζυμαρικά εμφανίστηκαν πολύ νωρίς στην ιστορία των τροφίμων. Χωρίς αμφιβολία, οι συζητήσεις σχετικά με την καταγωγή των ζυμαρικών οφείλονται το γεγονός ότι χαίρουν μεγάλης δημοτικότητας όλους αυτούς τους αιώνες.
Οφείλουμε πολλά στους Ιταλούς οι οποίοι έκαναν τα ζυμαρικά το πολυεθνικό προϊόν που είναι σήμερα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτοί εφηύραν τη ζύμη για ζυμαρικά. Από τη σχετική έρευνα φαίνεται ότι τα ζυμαρικά είναι μια τροφή που εξελιχθηκε ταυτόχρονα σε διάφορα μέρη του κόσμου και ότι δεν κατάγονται από έναν συγκεκριμένο τόπο. [...] (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN13: | 978-960-8228-85-6 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Pasta, pasta, pasta |
Εκδότης: | Κοχλίας |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2004 |
Σελίδες: | 192 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 979 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |
Σειρά: | Γεύσεις |