Υγιεινή μαγειρική 4
Μεζέδες. Εύκολες συνταγές για νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Maxwell, Sarah
Μεταφραστής: Καρμή, Ιωάννα
Εκδόσεις: Κοχλίας
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 128
- ISBN-13: 978-960-8228-93-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ο μεζές αποτελεί το κυριότερο χαρακτηριστικό της ελληνικής κουζίνας και παρόλο που η ονομασία του ποικίλει, σημαίνει πάντα το ίδιο: μεζές είναι μια μπουκίτσα φαγητό, μια μικρή μερίδα από κάτι νόστιμο, κατάλληλο συνοδευτικό κρύων ποτών, ενώ χαλαρώνεις με φίλους κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.
Ο μεζές σερβίρεται στα καφενεία, στα σπίτια, στα εστιατόρια. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια μικρή μπουκιά ψητά κολοκυθάκια μέχρι μια ποικιλία από δελεαστικές σαλάτες, όσπρια, σάλτσες, σουβλάκια, λαχανικά -γεμιστά ή όχι- και πολλά πολλά άλλα που δημιουργούν ένα πλήθος χρωμάτων και γεύσεων, όλα διαλεγμένα να συμπληρώνουν και να ενισχύουν το ένα το άλλο. [...]
(Από την εισαγωγή του βιβλίου)
ISBN13: | 978-960-8228-93-1 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Meze cooking |
Συγγραφέας: | Maxwell, Sarah |
Εκδότης: | Κοχλίας |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2004 |
Σελίδες: | 128 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 743 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |
Σειρά: | Γεύσεις |