The Ultimate Greek Cookbook for an Everyday Sef

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Schroth, Andrea
Φωτογράφος: Ευσταθίου, Αντρέας
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: Άυγουστος 2004
- Σελίδες: 170
- ISBN-13: 978-960-16-1282-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 11.94 € τιμή βιβλιοχώρας: 10.75  
Includes: complete menus, recipes for creative Greek and Mediterranean cusine for all seasons, wine selection, information on recipe ingredients, tips on cooking methods, and recipes for basic preperations (sweet and savoury dough sponge cake, pasta dough, sauces etc.). You will also find extra festive menus for Christmas and Easter, a wine section (varietes, matching food and wine), recipes for bread, information about olive oil and recipes for aromatic oils, and finally ideas appetizer dips.
ISBN13: 978-960-16-1282-9
Πρωτότυπος Τίτλος: Κάθε μέρα σεφ
Συγγραφέας: Δρίσκας, Βαγγέλης
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Χρονολογία Έκδοσης: Άυγουστος 2004
Σελίδες: 170
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 27χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 813 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά