Εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Pickhan, Barbara / Straub, Andrea
Μεταφραστής: Ψαλλίδα, Παναγιώτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 355
- ISBN-13: 978-960-331-363-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το βιβλίο "Εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής" είναι ένα εξειδικευμένο βιβλίο για την πρακτική εξάσκηση όσων θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του Ζαχαροπλάστη, του Αρτοποιού, του Μάγειρα, του βοηθού Οικιακής Οικονομίας, για τους μαθητές των αντίστοιχων επαγγελματικών σχολών εκπαίδευσης και κατάρτισης αλλά ακόμη και για τις ανάγκες των Εργαστηριακών Ασκήσεων των φοιτητών των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στα τμήματα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, αλλά και των τμημάτων Οικιακής Οικονομίας των Α.Ε.Ι.
Το βιβλίο περιέχει:
-Υγιεινή χώρου εργασίας
-Διαθέσιμα υλικά
-Σκεύη και συσκευές εργασίας
-Μπαχαρικά
-Τεχνικές παρασκευής
-Εκτέλεση βασικών συνταγών
-Συνταγές για σνακς, σούπες, σάλτσες, σαλάτες, λαχανικά, συνοδευτικά, εδέσματα με αυγά, φαγητά με ψάρι, φαγητά με κρέας, ποικιλίες, επιδόρπια, αφεψίματα, χυμοί
-Ζύμες για μπισκότα, κέικ, τούρτες, σφολιάτες, σου
-Ζύμες με λάδι και μυζήθρα
-Γλυκά για το βάζο
-Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα
ISBN13: | 978-960-331-363-2 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Herd & Ofen |
Συγγραφέας: | Straub, Andrea |
Εκδότης: | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2003 |
Σελίδες: | 355 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 676 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |
Σειρά: | Επάγγελμα Μάγειρας |