Λάδι: Ο ελληνικός χρυσός
Συνταγές με ελιές και ελαιόλαδο Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Σουλή, Σοφία Α.
Φωτογράφος: Μηλιώρης, Ερρίκος
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 255
- ISBN-13: 978-960-8336-07-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Όταν ένα δέντρο απλώνει τις ρίζες του σε τέτοιο βαθμό αιώνων και τα κλαδιά του εκτείνονται στο μέλλον, δεν είναι τυχαίο που αυτό και ο καρπός του συντροφεύουν έναν λαό για ολόκληρες χιλιετίες και δημιουργούν μαζί του πολιτισμό. Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι τα θέματά μας σε αυτό το βιβλίο που πάνω απ' όλα είναι έργο αγάπης κι ενθουσιασμού. Αγάπη, για την προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε στα πρώτα μας κεφάλαια την ιστορία και την ταυτότητα αυτού του τόσο σημαντικού για τον ελληνικό πολιτισμό, δέντρου. Ενθουσιασμό, γιατί μαγειρέψαμε υπέροχα φαγητά με ελαιόλαδο τα οποία παρουσιάζουμε έτσι όπως θα θέλαμε να μας τα σερβίρουν. Η πλούσια συλλογή του βιβλίου μας περιλαμβάνει συνταγές παραδοσιακές, οικογενειακές και σύγχρονες δημιουργίες που δίνονται απλά και κατανοητά σκοπεύοντας να κερδίσουν τις γευστικές εντυπώσεις. Είναι μια επιβράβευση για την επιλογή μας να μαγειρεύουμε υγιεινά φαγητά, με λάδι ελιάς.
ISBN13: | 978-960-8336-07-0 |
Συγγραφέας: | Σουλή, Σοφία Α. |
Εκδότης: | Ψύχαλος |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2003 |
Σελίδες: | 255 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1027 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |