Κάθε μέρα σεφ
Μενού και συνταγές για 4 εποχές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Δρίσκας, Βαγγέλης
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2003
- Σελίδες: 171
- ISBN-13: 978-960-16-0796-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ολοκληρωμένα μενού, συνταγές δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και για τις τέσσερις εποχές, επιλογές κρασιών, πληροφορίες για τα υλικά των συνταγών, συμβουλές για τεχνικές μαγειρέματος και συνταγές για βασικές παρασκευές (ζύμες γλυκές και αλμυρές, παντεσπάνι, ζύμη για ζυμαρικά, σάλτσες κ.ά.). Ακόμη, θα βρείτε έξτρα μενού για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και του Πάσχα, ενότητα για το κρασί (ποικιλίες / γευστικοί συνδυασμοί φαγητού και κρασιού), συνταγές για ψωμί, πληροφορίες για το ελαιόλαδο και συνταγές για αρωματικά λάδια και, τέλος, ιδέες για ορεκτικά ντιπ.
ISBN13: | 978-960-16-0796-2 |
Συγγραφέας: | Δρίσκας, Βαγγέλης |
Εκδότης: | Εκδόσεις Πατάκη |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2003 |
Σελίδες: | 171 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 27χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 806 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Μαγειρική |