Κάθε μέρα σεφ

Μενού και συνταγές για 4 εποχές Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2003
- Σελίδες: 171
- ISBN-13: 978-960-16-0796-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 24.84 € τιμή βιβλιοχώρας: 22.36  
Ολοκληρωμένα μενού, συνταγές δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και για τις τέσσερις εποχές, επιλογές κρασιών, πληροφορίες για τα υλικά των συνταγών, συμβουλές για τεχνικές μαγειρέματος και συνταγές για βασικές παρασκευές (ζύμες γλυκές και αλμυρές, παντεσπάνι, ζύμη για ζυμαρικά, σάλτσες κ.ά.). Ακόμη, θα βρείτε έξτρα μενού για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και του Πάσχα, ενότητα για το κρασί (ποικιλίες / γευστικοί συνδυασμοί φαγητού και κρασιού), συνταγές για ψωμί, πληροφορίες για το ελαιόλαδο και συνταγές για αρωματικά λάδια και, τέλος, ιδέες για ορεκτικά ντιπ.
ISBN13: 978-960-16-0796-2
Συγγραφέας: Δρίσκας, Βαγγέλης
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2003
Σελίδες: 171
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 27χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 806 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Μαγειρική