Ανατολίτικη κουζίνα
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Συλλογικό έργο,
Επιμελητής: Τσακτσίρα, Λία / Μιχαηλίδου, Κατερίνα
Εκδόσεις: Μαλλιάρης Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 62
- ISBN-13: 978-960-239-567-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Την ανατολίτικη κουζίνα τη χαρακτηρίζει η "πολυφωνία". Τα βασικά συστατικά της, που την έχουν κάνει γνωστή, είναι η μελιτζάνα, το γιαούρτι, το τουρσί, το κρεμμύδι κ.ά. Εδώ, σας δίνουμε ένα μικρό δείγμα της ανατολίτικης κουζίνας, παραθέτοντας χαρακτηριστικές συνταγές για κρέατα, λαχανικά, ρύζι, γλυκά κτλ.
ISBN13: | 978-960-239-567-7 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Μαλλιάρης Παιδεία |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2002 |
Σελίδες: | 62 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 19χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 108 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | 50 Επιλεγμένες Συνταγές: Μαγειρεύω Γρήγορα και Νόστιμα |