Larousse μαγειρική, ζαχαροπλαστική
1800 συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Μακρή, Σοφία, μεταφράστρια
Επιμελητής: Ζαρμπώνη, Αναστασία
Εκδόσεις: Στρατηγικές Εκδόσεις
- Σελίδες: 1034
- ISBN-13: 978-960-7178-59-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περισσότερες από 1.800 συνταγές ταξινομημένες ανά θέμα
- προετοιμασίες για βάσεις (ζωμοί, σάλτσες, ζύμες)
- κλασικές οικογενειακές συνταγές (κρεμμυδόσουπα, φασολάδα, ντομάτες γεμιστές, πετ-ο-φε)
- συνταγές απλές και γρήγορες (ομελέτα με αρωματικά χόρτα, στραπατσάδα, γκρέιπ φρουτ με γαρίδες, μπανάνες φλαμπέ)
- τοπικές σπεσιαλιτέ (φρικασέ, αλιγκό, μουσακάς, κοτριάντ, ρατατούιγ, φαρ-μπρετόν)
- τα πιο γνωστά αλλοδαπή εδέσματα (πάελλα, όσο-μπούκο, καρμπονάρα).
Συμβουλές για τις αγορές και τη διαιτητική, τρόποι μαγειρέματος και τεχνάσματα για την εξοικονόμηση χρόνου.
Ένα έγχρωμο ένθετο παρουσιάζει βήμα-βήμα την ευχέρεια των σημαντικών κινήσεων στη μαγειρική.
Εργαλείο απαραίτητο η Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική Larousse, παρουσιάζει με τρόπο απλό και κατανοητό σε όλους τους μαγείρους, αρχάριους και έμπειρους, το σύνολο της παγκόσμιας μαγειρικής.
ISBN13: | 978-960-7178-59-6 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Petit Larousse de la cuisine |
Εκδότης: | Στρατηγικές Εκδόσεις |
Σελίδες: | 1034 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1167 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γαλλικά |