Larousse μαγειρική, ζαχαροπλαστική

1800 συνταγές Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Μακρή, Σοφία, μεταφράστρια
Επιμελητής: Ζαρμπώνη, Αναστασία
Εκδόσεις: Στρατηγικές Εκδόσεις
- Σελίδες: 1034
- ISBN-13: 978-960-7178-59-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 35.51 € τιμή βιβλιοχώρας: 31.95  
Περισσότερες από 1.800 συνταγές ταξινομημένες ανά θέμα - προετοιμασίες για βάσεις (ζωμοί, σάλτσες, ζύμες) - κλασικές οικογενειακές συνταγές (κρεμμυδόσουπα, φασολάδα, ντομάτες γεμιστές, πετ-ο-φε) - συνταγές απλές και γρήγορες (ομελέτα με αρωματικά χόρτα, στραπατσάδα, γκρέιπ φρουτ με γαρίδες, μπανάνες φλαμπέ) - τοπικές σπεσιαλιτέ (φρικασέ, αλιγκό, μουσακάς, κοτριάντ, ρατατούιγ, φαρ-μπρετόν) - τα πιο γνωστά αλλοδαπή εδέσματα (πάελλα, όσο-μπούκο, καρμπονάρα). Συμβουλές για τις αγορές και τη διαιτητική, τρόποι μαγειρέματος και τεχνάσματα για την εξοικονόμηση χρόνου. Ένα έγχρωμο ένθετο παρουσιάζει βήμα-βήμα την ευχέρεια των σημαντικών κινήσεων στη μαγειρική. Εργαλείο απαραίτητο η Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική Larousse, παρουσιάζει με τρόπο απλό και κατανοητό σε όλους τους μαγείρους, αρχάριους και έμπειρους, το σύνολο της παγκόσμιας μαγειρικής.
ISBN13: 978-960-7178-59-6
Πρωτότυπος Τίτλος: Petit Larousse de la cuisine
Εκδότης: Στρατηγικές Εκδόσεις
Σελίδες: 1034
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1167 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γαλλικά