200 νέες συνταγές για το συνδυασμό τροφών
Νόστιμα πιάτα από όλο τον κόσμο Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Dries, Inge
Μεταφραστής: Γεδεών, Δημήτρης
Εκδόσεις: Βασδέκης
- Χρονολογία Έκδοσης: 1996
- Σελίδες: 173
- ISBN-13: 978-960-7370-24-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ο τρόπος που συνδυάζετε τις τροφές στα γεύματά σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την υγιεινή διατροφή. Ο σωστός συνδυασμός των τροφών σάς βοηθάει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τροφές που τρώτε, δίνοντάς σας καλή υγεία, ζωτικότητα και υψηλή αίσθηση ευεξίας. Τα διάφορα προϊόντα που, κάθε μέρα, πληθαίνουν όλο και περισσότερο, μας δυσκολεύουν στο να ξέρουμε ποιες τροφές συνδυάζονται μεταξύ τους. Αυτός ο βασικός και ευχάριστος οδηγός σας παρέχει πολλές επιλογές και εμπνεύσεις για νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό φαγητό. Οι εύκολες συνταγές σάς προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών από όλο τον κόσμο, μερικά παραδοσιακά, αλλά εξωτικά -από μεξικάνικες γεμιστές ντομάτες και ελβετικές πατάτες ρόστο μέχρι ανατολίτικο Στιρ-Φράι και Νασί-Γκορένγκ από την Ινδία. [...]
ISBN13: | 978-960-7370-24-2 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | 200 heerlijke gerechten: 200 new food combining recipes |
Συγγραφέας: | Dries, Inge |
Εκδότης: | Βασδέκης |
Χρονολογία Έκδοσης: | 1996 |
Σελίδες: | 173 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |