Seasons. Cooking through the Cretan year
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Olsen, Karen Yelena
Εκδόσεις: Mystis Editions
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2023
- Σελίδες: 86
- ISBN-13: 978-618-5421-38-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
In Cretan village life, as in all our lives, food plays a major role. Karen Olsen’s Island Almanac (Mystis 2022) is replete with scenes of feasting. This companion volume, Seasons: Cooking through the Cretan Year, offers the reader a chance to explore the tasty dishes celebrated there—roast lamb, fisherman’s soup (kakavia), rakomelo liqueur, and many others—plus tips on curing olives, freezing herbs, and preserving lemons. With many illustrations and a lively text, Olsen invites us to “mix a little love of adventure with the recipes on a page—that is the way that miracles are performed.
ISBN13: | 978-618-5421-38-0 |
Συγγραφέας: | Olsen, Karen Yelena |
Εκδότης: | Mystis Editions |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούλιος 2023 |
Σελίδες: | 86 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 150 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |