Το “βρόμικο” αλλιώς
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Δήμουλας, Κωνσταντίνος
Εκδόσεις: Εκδόσεις Φυλάτος
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2021
- Σελίδες: 140
- ISBN-13: 978-960-658-092-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Από τον θεσσαλονικιώτικο γύρο, στο fish and chips sandwich της Αγγλίας, και από το Λίβανο και τα φαλάφελ του, μέχρι τα χοτ ντόγκς της Νέας Υόρκης. Ένα γευστικό ταξίδι στα «βρόμικα» αυτού του κόσμου…αλλιώς. Όλες οι γεύσεις που αγάπησες, τώρα πια και στη βίγκαν – νηστίσιμη εκδοχή τους! Μια συλλογή από ευφάνταστες συνταγές που καταρρίπτουν τον μύθο ότι ένας χορτοφάγος τρώει μόνο μαρούλια και αποδεικνύουν ότι ακόμα και με τα πιο απροσδόκητα υλικά μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα, λαχταριστά πιάτα που θα ζήλευε ο καθένας! Πέρα από αυτό όμως μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, θα αντιληφθείς έξυπνους και πάνω από όλα νόστιμους τρόπους να εντάξεις στην καθημερινότητά σου ακόμα περισσότερες φυτικές τροφές! Τόλμησέ το και δε θα χάσεις!
ISBN13: | 978-960-658-092-5 |
Συγγραφέας: | Δήμουλας, Κωνσταντίνος |
Εκδότης: | Εκδόσεις Φυλάτος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2021 |
Σελίδες: | 140 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 23x16 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |