Το μυαλό στο φαγητό
Τύπος: ΒιβλίοΕκδόσεις: Εκδόσεις Φυλάτος
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2021
- Σελίδες: 90
- ISBN-13: 978-960-658-098-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η μαγειρική είναι ένα ταξίδι γεμάτο γεύση, χαρά και δημιουργία. Για τον καθένα από μας είναι συνδεδεμένη με διάφορες στιγμές της ζωής μας, δημιουργώντας μας πάντα όμορφες αναμνήσεις. Πέραν όμως από τις στιγμές είναι συνδεδεμένη και με πρόσωπα, γεύσεις και συνταγές. Συνταγές που αγαπήσαμε, που νοσταλγήσαμε και που επιλέγουμε να υλοποιούμε σε διάφορες περιστάσεις. Έτσι λοιπόν, στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψετε πληθώρα αλμυρών και γλυκών συνταγών που μπορούν να σας συντροφεύσουν και να σας εξυπηρετήσουν εύκολα, γρήγορα και νόστιμα σε κάθε στιγμή, καθώς εδώ θα βρείτε δημιουργικές και λειτουργικές ιδέες για πάρτι, γρήγορους μεζέδες για συγκεντρώσεις με φίλους και συγγενείς, με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι καθώς και εορταστικά πιάτα που θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε!
Μην ξεχνάτε πως η μαγεία της μαγειρικής κρύβεται στη χαρά της δημιουργίας, επομένως απολαύστε κάθε στιγμή στην κουζίνας σας και δε θα χάσετε!
ISBN13: | 978-960-658-098-7 |
Συγγραφέας: | Χρήστου, Νίκη |
Εκδότης: | Εκδόσεις Φυλάτος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2021 |
Σελίδες: | 90 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 20x20 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |