Τρόποι κοπής λαχανικών
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κατσώνης, Αλέξανδρος / Κηπουρός, Κωνσταντίνος / Συλλογικό έργο, / Δημητρακόπουλος, Ευθύμιος
Εκδόσεις: Λεξίτυπον
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2021
- Σελίδες: 78
- ISBN-13: 978-960-597-259-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το βιβλίο Τρόποι κοπής λαχανικών αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, καθώς και σε κάθε επαγγελματία μάγειρα ο οποίος επιθυμεί να εμπλουτίσει τεκμηριωμένα τις γνώσεις του. Είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικά τους τρόπους κοπής λαχανικών, καθώς και γαστρονομικούς όρους που συνδέονται με αυτούς.
ISBN13: | 978-960-597-259-2 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Λεξίτυπον |
Χρονολογία Έκδοσης: | Φεβρουάριος 2021 |
Σελίδες: | 78 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |