Cooking at Home
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κωβαίος, Κώστας
Εκδόσεις: Εκδόσεις Φυλάτος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2021
- Σελίδες: 80
- ISBN-13: 978-960-658-047-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού. Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα, περιοδικά. Κυριολεκτικά παντού.
Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες, δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και επώνυμες;
Στόχος του βιβλίου, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς ορίζοντες μας.
Να μη φοβηθούμε να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε νέα υλικά και συνδυασμούς.
Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές, προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.
ISBN13: | 978-960-658-047-5 |
Συγγραφέας: | Κωβαίος, Κώστας |
Εκδότης: | Εκδόσεις Φυλάτος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2021 |
Σελίδες: | 80 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 20x20 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |