Φτιάχνοντας κλασικές σάλτσες

Ένα απαραίτητο βιβλίο μαγειρικής Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Λογοθέτη, Ελισώ
Εικονογράφος: Koska, Anna
Φωτογράφος: Duncan, James
Επιμελητής: Lorenz, Joanna
Εκδόσεις: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
- Χρονολογία Έκδοσης: 1999
- Σελίδες: 63
- ISBN-13: 978-960-14-0043-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 11.21 € τιμή βιβλιοχώρας: 10.09  
Περισσότερες από 30 συνταγές για γλυκές και πικάντικες, κλασικές και κρύες σάλτσες και μαρινάτες. Περιλαμβάνει κλασικές σάλτσες, όπως άσπρη σάλτσα, μπεσαμέλ και σάλτσα ολαντέζ, και απολαυστικούς νέους συνδυασμούς γεύσεων όπως πικάντικη σάλτσα πορτοκάλι, κρέμα με σαφράν, μαρινάτα με Καλοκαιρινά μυρωδικά, σος σοκολάτα. Βασικές τεχνικές για να παρασκευάσετε γευστικές σάλτσες και να τις διατηρήσετε ζεστές. Κάθε συνταγή παρουσιάζεται βήμα προς βήμα μαζί με μια φωτογραφία από κάθε δημιουργία.
ISBN13: 978-960-14-0043-3
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Χρονολογία Έκδοσης: 1999
Σελίδες: 63
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 417 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο