Φτιάχνοντας κλασικές σάλτσες
Ένα απαραίτητο βιβλίο μαγειρικής Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Λογοθέτη, Ελισώ
Εικονογράφος: Koska, Anna
Φωτογράφος: Duncan, James
Επιμελητής: Lorenz, Joanna
Εκδόσεις: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
- Χρονολογία Έκδοσης: 1999
- Σελίδες: 63
- ISBN-13: 978-960-14-0043-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περισσότερες από 30 συνταγές για γλυκές και πικάντικες, κλασικές και κρύες σάλτσες
και μαρινάτες.
Περιλαμβάνει κλασικές σάλτσες, όπως άσπρη σάλτσα, μπεσαμέλ και σάλτσα ολαντέζ,
και απολαυστικούς νέους συνδυασμούς γεύσεων όπως πικάντικη σάλτσα πορτοκάλι, κρέμα με σαφράν, μαρινάτα με Καλοκαιρινά μυρωδικά, σος σοκολάτα.
Βασικές τεχνικές για να παρασκευάσετε γευστικές σάλτσες και να τις διατηρήσετε ζεστές.
Κάθε συνταγή παρουσιάζεται βήμα προς βήμα μαζί με μια φωτογραφία από κάθε δημιουργία.
ISBN13: | 978-960-14-0043-3 |
Εκδότης: | Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη |
Χρονολογία Έκδοσης: | 1999 |
Σελίδες: | 63 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 417 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |