Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
Απαντήσεις στα θέματα εξετάσεων Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κατσώνης, Αλέξανδρος / Δημητρακόπουλος, Ευθύμιος / Κηπουρός, Κωνσταντίνος / Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: Λεξίτυπον
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2020
- Σελίδες: 242
- ISBN-13: 978-960-597-231-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο-βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", καθώς περιέχει τις προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων σε όλες τις ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", διότι περιέχει τα θέματα από όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη.
ISBN13: | 978-960-597-231-8 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Λεξίτυπον |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2020 |
Σελίδες: | 242 |
Εξώφυλλο: | Δερματόδετο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |