Απλά και σύνθετα βούτυρα
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κηπουρός, Κωνσταντίνος / Δημητρακόπουλος, Ευθύμιος / Κατσώνης, Αλέξανδρος / Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: Λεξίτυπον
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2017
- Σελίδες: 67
- ISBN-13: 978-960-597-087-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε μαθητή και επαγγελματία στο χώρο της μαζικής εστίασης. Απλά και σύνθετα βούτυρα, δοκιμασμένα, τεκμηριωμένα, εμπεριστατωμένα και απολύτως κατανοητά. Ένα βιβλίο που αποτελεί κρίσιμο κομμάτι του παζλ της Υψηλής Γαστρονομίας!
ISBN13: | 978-960-597-087-1 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Λεξίτυπον |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2017 |
Σελίδες: | 67 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 166 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |