Εστίαση
Εστιατορική και μαγειρική τέχνη - μπαρ Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αγγελακόπουλος, Νίκος
Εκδόσεις: Το Δόντι
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2017
- Σελίδες: 278
- ISBN-13: 978-960-9772-58-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για την τέχνη της εστίασης που στηρίζεται στην πράξη και στην καθημερινή εμπειρία. Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στον επαγγελματία σεφ ή εργαζόμενο, αλλά και στον σπουδαστή και στον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα που θέλουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό στους προσκεκλημένους τους.
Τα θέματα του βιβλίου αγγίζουν όλες τις πλευρές του χώρου: Το εστιατόριο και τη μαγειρική, τα τρόφιμα και τα ποτά, τις πρώτες ύλες και τη δομή της κουζίνας, τον καφέ και το παγωτό. Μαζί με τη βασική ορολογία και τους ορισμούς, ο αναγνώστης θα συναντήσει αρκετές διαφορές σε σχέση με την τυπική θεωρία της εστίασης. Η διαφοροποίηση αυτή είναι, όμως, ουσιαστική, καθώς περιλαμβάνει ό,τι και όπως λέγεται, ακούγεται και συμβαίνει στην κουζίνα, την τραπεζαρία κ.λπ.
ISBN13: | 978-960-9772-58-7 |
Συγγραφέας: | Αγγελακόπουλος, Νίκος |
Εκδότης: | Το Δόντι |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μάρτιος 2017 |
Σελίδες: | 278 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 23χ16 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |