Low Fat Recipes
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: Μαλλιάρης Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: 2010
- ISBN-13: 978-960-457-435-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
One of the basic nutritional elements for every dish and cooking recipe is fat. even though in the past, fats were believed to be harmful to one's health, recent scientific studies have led to the impressive "revolution of fat" since they have shown that certain kinds of fat are vital to the human body and its proper function, let alone conducive to a person's longevity and well-being.
ISBN13: | 978-960-457-435-3 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Μαλλιάρης Παιδεία |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2010 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Mediterranean Diet |