Cheese and Fondue
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: Μαλλιάρης Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: 2010
- ISBN-13: 978-960-457-434-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Cheese has always been one of the most popular dietary and nutritious products.It can be found all over the world in great variety, while it is ever present in our daily diet. Plain, grilled or fried in pies, pizzas, or tart, as an ingredient for stuffing food and desserts, cheese is one of the appetizing elements in a meal.
ISBN13: | 978-960-457-434-6 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Μαλλιάρης Παιδεία |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2010 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Mediterranean Diet |