Η εγκυκλοπαίδεια της μαγειρικής
Πρακτικός οδηγός: Επιλογή, προετοιμασία, τεμάχισμα, μαγείρεμα, διακόσμηση, θαυμασμός, απόλαυση Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Επιφανίου Ηλίας
- Χρονολογία Έκδοσης: 2008
- Σελίδες: 480
- ISBN-13: 978-9963-674-02-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Από τα ορεκτικά μέχρι και τα επιδόρπια, το βιβλίο αυτό σας παρέχει ένα μοναδικό εύρος συνταγών για ερασιτέχνες σεφ που μαγειρεύουν για τις οικογένειες τους.
- Σχεδόν 700 συνταγές σε 12 κεφάλαια με πολυτελείς φωτογραφίες
- Τεράστια ποικιλία πιάτων για καθημερινές και επίσημες περιστάσεις
- Συλλογή απλών συνταγών για εκείνους που δεν διαθέτουν πολύ χρόνο στην κουζίνα
- Συμβουλές για την ανανέωση της καθημερινής μαγειρικής και την ανακάλυψη νέων γεύσεων
- Αυθεντικές ιδέες παρουσίασης, για τις καλύτερες σαλάτες, κρεατικά, ψάρια και επιδόρπια.
ISBN13: | 978-9963-674-02-2 |
Εκδότης: | Επιφανίου Ηλίας |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2008 |
Σελίδες: | 480 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 2211 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |