Από το αμπέλι στο τραπέζι
Βιβλίο μαγειρικής με τα δώρα του αμπελιού Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αγάλλου, Λίντα
Εκδόσεις: Τερζόπουλος Χρήστος
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2011
- Σελίδες: 160
- ISBN-13: 978-960-6838-18-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το αμπέλι. Ενα ταπεινό αλλά πολύτιμο φυτό προσφέρεται πολύτιμο δώρο στον άνθρωπο. Φύλλα, καρποί και χυμός -όλα σημαντικά στην δημιουργία και την νοστιμιά του φαγητού, των γλυκών και του ποτού.
Σε αυτό το μοναδικό βιβλίο, η Λίντα Αγάλλου μας δείχνει πώς να δεχόμαστε και να χρησιμοποιούμε τα πλουσιοπάροχα δώρα του αμπελιού. Και πώς να τα καλωσορίσουμε στο τραπέζι μας.
Λοιπόν, σας προσκαλούμε στον μαγευτικό κόσμο του αμπελιού και σας ευχόμαστε καλή όρεξη!
ISBN13: | 978-960-6838-18-7 |
Συγγραφέας: | Αγάλλου, Λίντα |
Εκδότης: | Τερζόπουλος Χρήστος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μαΐος 2011 |
Σελίδες: | 160 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 673 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |